Zaregistrovaný od: 02. 01. 2009 Príspevky: 390 Bydlisko: Považská Bystrica
Zaslal: 10 07, 2010, 20:36 Predmet:
Michalgregorík napísal:
Ak som to správne pochopil, spievali ste hlásať (zo žalmu vidím, že ohlasovať by bolo šťastnejšie) slávu.
To slávu je tam správne. Tak neviem, čo ste vlastne zmenili (okrem toho hlásať).
povodny text v napeve responza je : hlasat tvoju spasu
text dna bol ohlasovat tvoju slavu...
ja som nechal hlasat, lebo je to vlastne to iste a zmenil spasu na slavu aby to pasovalo k tomu, co je v lekcionari...
tak som spieval na tento napev text Moje usta Pane, budu hlasat tvoju slavu...
ked sa na to tak spatne pozeram, vhodnejsie by naozaj bolo zachovat kompletny text a napasovat na napev, ludia by si skor uvedomili zmenu v texte _________________ Martin Pivka, organista v Považskej Bystrici
----------
Čo pokladali za posvätné generácie pred nami, ostáva posvätné a významné aj pre nás a toto nemožno len tak z ničoho nič navždy zabudnúť alebo sa stať škodlivým...
dobry den, nevedel by mi niekto zohnat Liturgicky spevnik II/medzispevy na nedele a sviatky/ z fary Klcov alebo zo SSV kde byvate ci nemaju na predaj.dakujem /life7016@azet.sk/
a nemohol by si mi to zajednat ten LS II /ani b,ani c/ len II. som mimo slovenska a potreboval by som to tento tyzden objednat.ak by si bol taky ochotny, cez sukromnu spravu by som ti poslal adresu.
Zaslal: 17 05, 2012, 15:12 Predmet: LSII - el. forma
Zdravím vás všetkých. Neviete, kde by sa dal zohnať nový LSII v el. forme? Občas to veľmi pomôže vytlačiť si nejakú stranu, nemusím si to skenovať celé sám.
Zaregistrovaný od: 02. 01. 2009 Príspevky: 390 Bydlisko: Považská Bystrica
Zaslal: 17 05, 2012, 15:13 Predmet: Re: LSII - el. forma
Miro napísal:
Zdravím vás všetkých. Neviete, kde by sa dal zohnať nový LSII v el. forme? Občas to veľmi pomôže vytlačiť si nejakú stranu, nemusím si to skenovať celé sám.
myslim, ze sa povaloval v pokladnicke _________________ Martin Pivka, organista v Považskej Bystrici
----------
Čo pokladali za posvätné generácie pred nami, ostáva posvätné a významné aj pre nás a toto nemožno len tak z ničoho nič navždy zabudnúť alebo sa stať škodlivým...
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku Predchádzajúci1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre