Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
merilin zaregistrovaný užívateľ
Zaregistrovaný od: 29. 06. 2009 Príspevky: 28 Bydlisko: Hranovnica
|
Zaslal: 17 11, 2009, 13:18 Predmet: nemôžem pochopiť... |
|
|
Neviem čo sa s vami deje,ale napísala som do fóra kvôli jedným notám a teraz som čítala,že to bolo čítané okolo 200 krat ,no ja som tam nedostala ani jednu odpoveď. Tak ak toto má byť pomáhanie si a spolupráca tak načo to fórum potom existuje?
Ja len toľko, ďakujem. |
|
Návrat hore |
|
stefek zaregistrovaný užívateľ
Zaregistrovaný od: 29. 05. 2008 Príspevky: 185 Bydlisko: Nová Ľubovňa
|
Zaslal: 17 11, 2009, 15:24 Predmet: |
|
|
a ja ti poviem, ze mi sme asi take noty nemali, precitali sme si ake potrebujes, ale ja napriklad take noty nemam. Takze asi tolko _________________ organista v Novej Ľubovni(sčasti v Levoči) |
|
Návrat hore |
|
Chamades zaregistrovaný užívateľ
Zaregistrovaný od: 11. 08. 2009 Príspevky: 403 Bydlisko: Žilina/Rossenberg
|
Zaslal: 17 11, 2009, 18:13 Predmet: |
|
|
Kadejaké noty do kostola ma moc netrapia sak????? |
|
Návrat hore |
|
|
Zaslal: 17 11, 2009, 20:26 Predmet: |
|
|
No ja len tak |
|
Návrat hore |
|
|
Zaslal: 18 11, 2009, 16:21 Predmet: |
|
|
no aj to je možné |
|
Návrat hore |
|
regenschori zaregistrovaný užívateľ
Zaregistrovaný od: 23. 11. 2009 Príspevky: 46 Bydlisko: kamenec pod vtacnikom
|
Zaslal: 29 11, 2009, 14:51 Predmet: |
|
|
Pán Chamades žije Koncertami Za 15 rokov som nepočul o nom ani slovo .Ja mám tiež školu a Nefrajerím.Neviem ale mi to pripadá že organ je len na koncerty.Aj lepší boli a prestali.Pán Chamades Ešte nikto Nehral Tak Vinikajuco aby sa nezaujmal o noty a nepomohol diskutujucemu.Aj ja som hral V Bazilike sv.Petra A čo.Pozdravujem _________________ organista-KAMENEC p Vtáčnikom |
|
Návrat hore |
|
JozefTimulak zaregistrovaný užívateľ
Zaregistrovaný od: 28. 01. 2007 Príspevky: 810 Bydlisko: Čaňa
|
Zaslal: 09 03, 2010, 14:24 Predmet: |
|
|
Teda, úroveň tohto fóra riadne upadá, keď sú tu také vzťahy a riešia sa také veci. Je to škoda, lebo dobrí a skúsení organisti tu už nechodia - nemajú nervy sa rozčuľovať nad tým ako sa tu ľudia naťahujú a donekonečna rozoberajú spory "digitál-nedigitál", "zháňam noty na jednu pieseň, ktorú raz jedna pani v jednom kostole spievala z jedneho papierika" a či sú mládežníci hrozbou pre Cirkev . _________________ Jozef Timuľák |
|
Návrat hore |
|
stefek zaregistrovaný užívateľ
Zaregistrovaný od: 29. 05. 2008 Príspevky: 185 Bydlisko: Nová Ľubovňa
|
Zaslal: 09 03, 2010, 18:42 Predmet: |
|
|
regenschori napísal: | Pán Chamades žije Koncertami Za 15 rokov som nepočul o nom ani slovo .Ja mám tiež školu a Nefrajerím.Neviem ale mi to pripadá že organ je len na koncerty.Aj lepší boli a prestali.Pán Chamades Ešte nikto Nehral Tak Vinikajuco aby sa nezaujmal o noty a nepomohol diskutujucemu.Aj ja som hral V Bazilike sv.Petra A čo.Pozdravujem |
Ja skolu nema, tetky si chvalia ako hram, a v bazilike som nehral, aky tam maju organ? _________________ organista v Novej Ľubovni(sčasti v Levoči) |
|
Návrat hore |
|
|