Zaslal: 27 02, 2010, 19:15 Predmet: nechajte nas,nebrante nám
drahi kolegovia
chcela by som vas velmi pekne poprosiť o [b]noty na piesen Nechajte nas (...nebrante nam chceme byt s Ježišom ved iba... )a na piesen Ó Ježiš drahy moj Boh...a tiež piesen Deti svetla...asi chcem vela...ale ak by nahodou niekto mal...poprosim na mail glembova.ludmila@azet.sk
Zaregistrovaný od: 21. 12. 2007 Príspevky: 40 Bydlisko: Bratislava
Zaslal: 01 03, 2010, 20:40 Predmet:
nova tvorba to urcite nie je, ja ju poznam, typujem ze je z 80 - 90 tych rokov, zial noty nemam, lebo ju nehravam _________________ Mária Macáková, už ne-organistka, Bratislava - Petržalka
....hmmmm....tu piesen:Nechajte nas.....-poznam, spievali ju deti pri prvom sv. prijimai, je pekna, ale zial noty nemam:( myslim, ze bola v takom hrubom spevniku- Spoj nas v jedno Pane.....?treba tam hladam.....ostatne piesne mi nic nehovoria...
....hmmmm....tu piesen:Nechajte nas.....-poznam, spievali ju deti pri prvom sv. prijimai, je pekna, ale zial noty nemam:( myslim, ze bola v takom hrubom spevniku- Spoj nas v jedno Pane.....?treba tam hladam.....ostatne piesne mi nic nehovoria...
Poznám len prvý song. Noty snáď písať ani netreba:
C D E F, F E D C.
D D D C D E.
C D E F, F E D C.
D D D C H C.
Odporúčam dľa potreby transponovať vyššie.
PS: Na zháňanie nôt už témy sú vytvorené, netreba zakaždým vytvárať novú a tým zbytočne rozširovať a zneprehľadňovať toto fórum. _________________ Jozef Timuľák
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre