Zdravím!
Neviete prosím niekto ako sa dostať k antifonám, ktoré boli na stránke spevnik.sk? stranka sa nezmenila ale po kliknuti na "Noty a zvukové ukážky" mi nič nenájde....
Zdravím!
Neviete prosím niekto ako sa dostať k antifonám, ktoré boli na stránke spevnik.sk? stranka sa nezmenila ale po kliknuti na "Noty a zvukové ukážky" mi nič nenájde....
Skutočne, ani mne to nejde, keď kliknem na Noty a zvukové ukážky, tak mi napíše:
CHYBA!!! HĽADANÁ STRÁNKA NEEXISTUJE!
Bude niekto vedieť, čo sa s tým stalo?
Zdravím!
Skutočne, ani mne to nejde, keď kliknem na Noty a zvukové ukážky, tak mi napíše:
CHYBA!!! HĽADANÁ STRÁNKA NEEXISTUJE!
Bude niekto vedieť, čo sa s tým stalo?
Aktualita: V tomto duchu začína vychádzať Direktórium pre kantorov (DPK) s návrhom vhodných spevov - piesní, hymnov, antifón, ale aj zborových skladieb - na konkrétne liturgické slávenia a ich časti. Prináša ho na pokračovanie časopis Adoramus Te (od 1/2011), vždy podľa aktuálneho liturgického obdobia. DPK zostavené na základe komplexnej analýzy liturgickych textov nahrádza doterajšiu tabuľku na konci direktória.
V čísle Adoramus Te 1/2011 je návrh na Veľkonočné trojdnie a Veľkonočné obdobie, rok A.
Mám veľkú nádej, a budem sa modliť, aby sa to pohlo tým správnym smerom... A som rád, že tieto antifóny začali niekomu chýbať...
Zaregistrovaný od: 18. 01. 2006 Príspevky: 235 Bydlisko: Bratislava
Zaslal: 08 03, 2011, 8:38 Predmet:
Odkazy su opravene, mozete stahovat. Prosim, s otazkami ohladom LS a jeho webstranky sa obracajte priamo na spevnik@spevnik.sk. Nemusite tu zakladat diskusnu temu. _________________ doc. PaedDr. Rastislav Podpera, PhD., muzikológ, pedagóg, člen Hudobnej sekcie Liturgickej komisie KBS.
Zaregistrovaný od: 18. 01. 2006 Príspevky: 235 Bydlisko: Bratislava
Zaslal: 16 03, 2011, 23:45 Predmet:
Stranka Spevnik.sk je docasne nefunkcna, malo by to trvat niekolko dni. Vdaka za trpezlivost. _________________ doc. PaedDr. Rastislav Podpera, PhD., muzikológ, pedagóg, člen Hudobnej sekcie Liturgickej komisie KBS.
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre